2017/2018 var endnu en sæson, som tog ungdomsarbejdet et stort skridt i den rigtige retning. Vi havde for 5. sæson i træk igen ungdomshold tilmeldt holdturneringen. Det var i U9/U11 + U13 + U15 + U17/19. I den igangværende sæson er der tilmeldt i samme aldersgrupper. Alle holdene fik gode oplevelser, og vi iagttog klare fremskridt for spillerne. 3 af de 4 hold vandt deres rækker. Vores BATK satsning for de 5-8 årige begynder at give pote. Det ses også på resultaterne. Vi har flere spillere udtaget til kredstræning/talenttræning. 3 på landsholdstræning. Vi havde 4 spillere udtaget til Danish Junior Cup.

Efter mange års medaljetørke ved individuelle danske mesterskaber blev det til en bronze i U13.

Vores ældre ungdomsspillere fik også trænet godt. De bedste af dem deltog i 4 ugentlige træninger + turneringer i weekenden. Ud over dette blev de tilbudt styrketræning i solofitness. Vi havde også 3 spillere optaget i elitesportsklassen på Nymarkskolen, hvor de får daglig træning, som støtte til deres special idræt som ligger i klubben.

Næsten alle ungdomstræninger var fuldt bookede ca. 90 ungdomsmedlemmer.

Der blev afholdt et samlet klubmesterskab, som var en succes, og som helt bestemt skal følges op i den kommende sæson. Vi afholdt også juleturnering/spilsammen og afslutningsturnering/spilsammen. Til disse arrangementer var der også stor tilslutning.

Som noget nyt afholdt vi et afslutningsforældremøde, hvor vi bad om hjælp til den kommende sæson. Her meldte 2 ”nye” forældre sig som ansvarlige for en sæsonopstartslejr med overnatning. Dejligt med nye engagerede forældre og børn.

De bedste ungdomsspillere begynder at kunne supplere vores seniorhold.

Alt i alt en afdeling på rette spor, hvor vi stadig kan blive bedre.

Peter Mouritsen